Om FlashBang

FlashBang är en podcast om Sveriges största forum – Flashback – dess användare, deras erfarenheter, åsikter, och diskussioner.

Varje dag förs tusentals diskussioner på Flashback, och hundratals intressanta historier delas, men det är helt omöjligt att läsa allt. Syftat bakom FlashBang är att lyfta fram guldkornen, och presentera dem i ett rikt ljudformat som gör det lätt att konsumera vad Flashbackare har att säga var du än är, och vad du än gör.

Podcasten startades och drivs av mig – flashbackanvändaren Salgoud, som har varit aktiv på forumet sedan januari 2005. Sedan dess har jag sett massvis med fantastiska berättelser, och såväl varit engagerad i som observerat massvis med intressanta diskussioner, om allt från svåra familjeförhållanden, till politik, droger, matlagning, mode, som kriminalhistoria, och allt därimellan.

Men, inte ens med mina 9 (i skrivande stund) år på forumet har jag läst allt. Därför är FlashBang också ett sammarbete. Jag kan omöjligt hitta alla intressanta historier och åsikter – varesig de är nya eller från Flashbacks födelse – men tillsammans kan vi gräva upp guldkornen.

Så, om du har några förslag på intressanta trådar eller användare, eller om du själv har något att dela med dig av – vad som helst! – så hör av dig! Om du är passionerad om något (igen, vad som helst) eller har varit med om något intressant, så får du gärna vara med. FlashBang är öppet. 🙂

Ha det fint,

Salgoud

6 thoughts on “Om FlashBang

 1. Hay!

  Lyssnade precis på podden med BigFatCone, om det blir någon sorts “knarkskola/knarkinformation” eller liknande i podden så ställer jag gärna upp som en kvinnlig deltagare. Skulle nog säga att jag har likadana värderingar som herrn i fråga men med en annan trevlig röst. (Likadan dialekt dock! ;))

  Är mer av en lurker på FB.

  Mvh! /Jennie

  • Hallo Jennie!

   Kul att du ställer upp! 🙂 Knarkskola kommer det bli i framtiden – BFC är riktigt sugen på att dela sina åsikter kring det ämnet, och eftersom mina är väldigt begränsade hade det varit skoj även för mig att få lite mer insikt. Jag är alltid öppen för fler deltagare, så du kommer få ett epost från mig inom snar framtid.

   Ha det fint!

   Salgoud

 2. Lyssnade på sista med bigpete. Och reagerar över den uteblivna respons du fått på övernaturligheter. Jag och ngr kollegor tycker att den podden var bland dina bästa. Så för våran del hoppas vi på mer av den varan.

  Bra kämpat med podden / Roger

  • Hoj Roger,

   Riktigt trevligt att höra! Spökavsnitt är något jag själv gillar att göra, eftersom man kan leka mycket med ‘ljudlandskapet’ runt om berättelsen – så allt eftersom jag lär mig mer om sådant kan jag testa det i de avsnitten. Sen är ju berättelserna själva roliga/intressanta också, såklart. Tack för att du hörde av dig!

   Ha det gött,

   Martin

 3. Hej! Kan du lägga upp FlashBang avsnitten på YouTube? Använder sällan SoundCloud eller iTunes så det hade varit mer bekvämt för mig. Tack på förhand, gillar den höga produktionskvalitén på podden!

  • Hoj! Vissa avsnitt har tidigare varit uppladdade av en lyssnare, men dessa verkar ha blivit borttagna. Dessvärre har jag inte möjligthet – pga tidsbrist – att göra det själv i dagsläget. 🙁 Men det finns många sätt att lyssna – som du säger så ligger avsnitten på soundcloud och itunes, men de finns också på alla populära poddappar för mobilen, om det hjälper. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *