Anonymitet

Som medlem på Flashback är man anonym, och det kommer medverkande i FlashBang självklart också att vara (såvida ni, som medverkande, inte aktivt vill att era namn ska figurera). Hur löser vi detta då, undrar ni?

Namn

Jag kommer under inga omständigheter använda era riktiga namn om ni inte ber mig göra det. Naturligtvis behöver ni inte heller säga till mig vad ni heter! Intervjuer sker över Skype eller telefon, och jag har ett skypekonto som är specifikt avsett för gäster – om ni ställer upp på en intervju får ni inloggningsuppgifterna, och behöver på så vis inte skapa ett nytt Skypekonto enbart för att medverka.

Rösten

Om du är orolig för att folk som känner dig i “verkliga livet” ska känna igen din röst och “outa” dig kan jag förvränga din röst. Pilotavsnittet har exempel på hur detta kan låta.

Användarnamn

Min avsikt är att använda era användarnamn, men om även detta skulle vara för personligt kan jag även undvika det. Jag måste dock tillägga att Flashbackare är bra detektivarbetare, och kan inte garantera att de inte kan hitta er på forumet om ni har delat med er av en liknande historia och/eller åsikter på forumet.

Veto

Alla som medverkar får ett veto – ni får alltså höra avsnittet (minus segment där andra gäster medverkar, såvida de inte godkänt segmentet redan) innan det släpps, och kan därmed lägga in ett veto om ni inte är nöjda med hur ni framställs. Om så skulle vara fallet så jobbar vi tillsammans tills ni blir nöjda, alternativt slopar jag avsnittet/segmentet helt. Inget kommer publiceras utan ert godkännande.

2 thoughts on “Anonymitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *