Varför donera?

FlashBangBra fråga! Ett par lyssnare nämde i tråden att jag borde fixa en donationsknapp så att de som känner för det kan kasta över ett par kronor. Jag var från början tveksam eftersom jag inte vill att lyssnare ska få intrycket att jag försöker tjäna pengar på det här. Även om det tar åtskilliga timmar varje vecka – ofta mellan 8-20 – så är det ett rent nöje att driva podden så länge någon lyssnar. Det är absolut värt ‘besväret’ eftersom jag får snacka med intressanta människor och samtidigt kan göra något som (förhoppningsvis) ger underhållning till andra.

Men samtidigt kostar podden runt 3500-4000kr/år i form av serverkostnader, och sorgligt nog så syns det i min budget eftersom jag fortfarande studerar. Dock kommer eventuella donationer främst gå mot att göra podden bättre. Just nu spelar jag in inne i garderoben för att minska eko, men för någon tusing kan jag investera i bättre ljudisolering vilket kommer leda till högre produktionsvärde.

Naturligtvis får ni väldigt gärna fortsätta att lyssna även om ni inte donerar! Det är inget jag förväntar mig, utan alternativet finns där för er som vill.

Ha det fint,

Salgoud/Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *