Avsnitt 16 – Mor, Far, och BigFatCone

Veckorna formligen flyger förbi och onsdag är återigen här. Jag har haft allt för mycket jobb senaste tiden, så även om jag har ett par intressanta avsnitt i “pipelinen” så hade jag inte tid nog att färdigställa något tills idag. Men inte ska ni gå utan avsnitt för det! Snabbt i morse bjöd jag in mina föräldrar på en intervju, eftersom det känns rättvist att öppna mig själv och min familj lite när jag ständigt ber andra att öppna sig i podden.

Resultatet blev en diskussion där mina föräldrar visar sig ha en väldigt flashbackkompatibel invandringspolitik, och vi får höra om hur det var att driva en flyktingförläggning med 50 husvagnar, samt hur min far kort blev efterlyst av polisen när han kidnappade min syster i centrala Malmö. Sist men inte minst hoppar BigFatCone in med ett kåseri.

Musik i avsnittet

“Brev från kolonien” av Cornelis Vreeswijk

Erik Saties “Gymnopédie No. 1” framförd av Fabiomeloni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *