Avsnitt 15 – BigPete

Då var onsdag återigen här, vilket betyder att det är hög tid för ett nytt avsnitt av FlashBang. Dagens avsnitt är en intervju med den mycket gemytlige och något otursamme BigPete , som delar med sig av sin livshistoria. Vi får bland annat höra om hur han testade olika droger som ung, samt hur han har blivit kniv-/yx- och pistolhotad vid olika tillfällen. Men samtalet blir också mer personligt, och han berättar hur det var att växa upp med en handikappad syster, att förlora sin mor pga av en överdos av alkohol och piller, att genomgå en oväntad skilsmässa, och mycket mer.

Dessvärre fick vi problem med inspelningen ungefär halvvägs igenom avsnittet, så ca 40 minuter av inspelning gick förlorade. Men BigPete var härlig nog att gå igenom andra delen av podden en gång till för min och lyssnarnas skull – så det ska han ha ett stort tack för, medans jag ska ha smisk på stjärten som inte märkte det tidigare.

Länkar
Min fru har varit otrogen
Träffade en tjej med ADHD, bästa förhållandet någonsin, dumpad, vad göra?
AKUT: Vad ska jag svara när exet frågar hur jag mår? Fick SMS precis
Ensam, trött på livet, trött på svek o motgångar

Musik i avsnittet
“Indie Rock – Showreel Music” av Alexander Osborn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *