Avsnitt 13 – Cimaron

Återigen var det Onsdag, och därmed dags för FlashBang. Veckans Avsnitt skulle egentligen ha handlat om Kapiton, en användare på Flashback som drev Sverigest första(?) Bitcoin exchange. Men eftersom jag i veckan fick reda på att han gick bort tidigare i år så kändes det lite osmakligt att ge ut avsnittet, så det ligger nu på is.

Som tur är så erbjöd sig Cimaron direkt att ställa upp på en intervju, och tack vare det undviker vi en vecka utan FlashBang. I avsnittet pratar vi lite om flashback, men främst om Cimarons erfarenheter med droger, hur det är att sitta på fängelse, och vi debatterar lite smått hans syn på ras- och kulturblandning.

Nästa veckas avsnitt kommer inte vara en intervju, så ni som har fått nog av sådana har lite annat att se fram emot!


Länkar
Den Femte Årstiden och boken

Sprida kolera med vattenpistol

Amfetamin och arbete

Hur visa sin avsky för folk som rasblandar?

Artikel om behovet för invandringsstatistik

Musik i avsnittet

“Funk Rock Instrumental” av Mironov Sound

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *