Avsnitt 9 – Gang Stalking

Veckans avsnitt är en dramatiserad uppläsning av tre inlägg skrivna av användaren Alex-84, som upplever att han är en “targeted individual” utsatt för gang/community stalking. Jag jobbar även på ett längre, mer djupgående avsnitt om just gang/community stalking – så om du har mer information om det, eller kanske egna erfarenheter, får du väldigt gärna höra av dig!

Läs mer..
Mina erfarenheter av Gang Stalking i Sverige

Musik i avsnittet
“Ghost town” av Pakasit21
“Seeking the unknown” av Wluna
“Dark Ambient Music 2: The Mansion” av Xanco123
“Strange Ambient Music 1: Monastery – Broken Chimes” av Xanco123
“Horror Ambience 34” av Klankbeeld
“Kids” av Pitx

5 thoughts on “Avsnitt 9 – Gang Stalking

  • Hej Sanna,

   Tack för din kommentar. Jag har länge jobbat på att få till ett längre avsnitt om gang stalking, och sökte någon med mer information eller personlig erfarenhet av det hela som kan ställa upp på en intervju. Som du förstår är det inte lätt att hitta någon som är villig att medverka, just på grund av att de ofta inte litar på främlingar. Men jag fortsätter leta, så kommer det förhoppningsvis ytterligare ett avsnitt i framtiden.

   Om du själv har insikt eller erfarenheter att dela med dig, eller känner till någon annan som kan tänkas ställa upp, så får du gärna höra av dig.

   Ha det fint,

   Salgoud/Martin

   • Är helt övertygad att jag är utsatt för organiserad gang stalk nu i över 1 år nu men lärt mig leva med det genom att ignorera och kämpa emot det.
    Jag vet att det finns nått som styr våran vardag och liv och det är skrämmande ibland när man är medveten om det vad förutsägbar den är.
    Jag är varken galen eller en skum typ utan en helt vanlig 3 barnspappa som har blivit en extrem uppmärksam ensamvarg och det efter allt som jag har sett upplevt och känt., jag kommer jag aldrig ge upp att sluta leta efter svaren på mina frågor och förhoppningsvist ett slut på det hela. Är väldigt fascinerad på hur det påverkar oss människor som blir utsatta/mottagliga.

    Hör av dig om du är seriös

    Ensam är inte alltid stark//Alex.

 1. Hej igen!
  Det är väldigt tråkigt att inte folk förstår att vi måste träda fram för att få en chans till ändring… Men visst är det stor misstänksamhet, vilket är naturligt med tanke på all utsatthet!. Vad innebär det rent konkret att ställa upp, på intervju.? Hur är tanken s a s Det går ju bra att kontakta mig på min e-mail också.
  MVH Sanna/

 2. Jag har läst inlägget på flashback och blev väldigt glad av att hitta det som podcast… gangstalking är fruktansvärt, jag vet. Speciellt obehagligt är det när man blir utsatt för gatuteater man känner sig så hjälplös när man inser att man har 20-30 personer omkring sig med en enda gemensam nämnare, DU….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *