Avsnitt 52 – Stryplekar (del 2) och Patron

Jajamen, podden är tillbaka! Jag ska uppdatera hemsidan så avsnitten mellan 47 och 52 finns med också, men vi börjar med det viktigaste: ett sprillans nytt avsnitt!

….fast innan vi kommer till avsnittet så vill jag snabbt berätta att jag nu har en Patreon för podden där de av er som vill och har råd kan ge en slant när jag släpper ett nytt avsnitt. Som jag berättar i avsnittet så hoppas jag att på så sätt kunna få liv i podden igen, helt enkelt genom att ha råd att lägga mer tid på den. Målet just nu är ett avsnitt i månaden, och två om jag får tillräckligt med “patrons,” men självklart kommer jag varna er innan jag går upp till två i månaden om ni vill ändra hur mycket ni ger per avsnitt. Om jag redan nu släpper två avsnitt en månad så kommer det andra självklart vara gratis även för de som ger en slant på Patreon.

Avsnitt 52 – Stryplekar (del 2)

Detta avsnittet är en uppföljning från avsnitt 50, som handlade om Stryplekar. Om du inte redan har hört det avsnittet så gör det först, annars missar du viktig bakgrundsinformation!

Tråden som ligger som grund för avsnittet hittar du här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *