Avsnitt 31 – Gang Stalking 2

Efter förra veckans avsnitt fick jag förfrågan om vidare uppläsning av Alex-84 och hans många inlägg där han beskriver hur han blir utsatt för gang stalking. Så blev det också – avsnittet börjar med en nyutgåva av avsnitt, det förra avsnittet om Gang Stalking, men utan fullt lika jobbig röstförvrängning (jag hade dock inte kvar orginalinspelningen, så lite lustigt låter det fortfarande). Därefter går jag in lite djupare i gang stalking som fenomen, och läser in mer av det Alex-84 har skrivit. För er som vill hoppa rakt på den delen så hittar ni det runt 24min och 20sek in i avsnittet.

Länkar
Mina erfarenheter av gang stalking i Sverige
Psykologin bakom att känna sig utsatt för gang stalking
Urban Dictionary: Gang Stalking
Evah.org om stalking
Targeted Individuals Sverige
ABC News ‘Couple Harassed with Organized Gang Stalking Noise Harassment Campaign’
Organized Gang Stalking And Electronic Harassment On MSNBC News!
The MOGS (Machine Organized Gang Stalking) Program Explained, Presentation Video
Weird or What Gang Stalking
WhiteTV: Relcaim the Brain med Peter Grafström

Musik i avsnittet
Mishima – November 25 Morning av Philip Glass

2 thoughts on “Avsnitt 31 – Gang Stalking 2

  • Hej Susanne,

   Dessvärre har jag (Salgoud/Martin) inte haft någon direktkontakt med Alex-84, och han har inte varit inloggad på Flashback sedan Juli i år, så jag kan inte hjälpa dig nå honom. Om du har tankar kring gang stalking som du vill dela med dig av får du dock gärna ta kontakt med mig, om du vill. Du når mig via flashbangpodden@gmail.com, eller så kan du PMa Salgoud på forumet.

   Ha det fint,

   Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *