Avsnitt 25 – BigPete – Äventyraren

Då var det ÄNTLIGEN dags för avsnitt 25 av podden. Denna veckan serveras en intervju med den folkkäre BigPete, som uppdaterar oss på sin situation, samt berättar om ett episkt äventyr han ska ge sig ut på nästa år.

När ni hört podden finns det risk (hoppas jag) att era donationsfingrar kliar, och vill ni hjälpa BP och hans medäventyrare i sin resa får ni gärna skicka honom en slant. Det gör ni med all enkelhet via PayPal (se nedan). Vill ni donera via andra metoder tror jag säkert att BP kan ordna det – bara dra iväg ett PM till honom eller maila till teambaconshuttle@gmail.com. Deras hemsida är inte klar ännu, men jag kastar upp en länk här på bloggen när den är redo.

Tanken är som sagt att ni som donerar kommer få tillgång till bonusavsnitt i form av en resedagbok, inspelad av BP och redigerad av undertecknad. Hur mycket ni donerar spelar ingen roll, och ni som inte har råd att donera kommer säkert att få höra avsnitten några månader senare. Jag ogillar “paywalls,” men samtidigt vore det fantastiskt om vi tillsammans kan ge BP lite stöd inför äventyret! Mer information om tävlingen hittar ni här, förresten: http://www.theadventurists.com/mongol-rally/

Här kan ni donera rakt till BP och hans lag
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *