Avsnitt 22 – Kiosktjuven (kommer jag åka fast?)

Veckans avsnitt är ytterligare en tråduppläsning, men denna gången är det dessvärre bara min röst ni kommer få höra. Tråden i fråga heter “Tror ni att man kommer åka fast?” och startades år 2004 av användaren Nibbler.

Om ni vill hjälpa podden får ni väldigt gärna gå in och gilla den purfärska Facebook-sidan jag har startat. Jag vill gärna att podden når ut även till folk som inte är Flashbackare så att de kan få insikt i vad som egentligen händer på forumet och vilka vi är som skriver, så att fler kan få insikt och inte bara svälja tramset kvällstidningarna spyr ur sig.


Länkar
Tror ni att man kommer åka fast?

Musik i avsnittet
“Guns Music” av Facino
“Throw it away” av Facino
“Clubbed to Death” av Rob Dougan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *