Gratis Pin/Badge och Magnet, Någon?

Hoj FlashBangare!

Jag har fått ett fint erbjudande på gratis magneter och pins/badge (båda 25mm) med flashbang-logotypen. Efter att ha kännt efter i tråden så bestämde jag mig för att acceptera dessa, och således kommer 50 av varje att dimpa ner i min brevlåda inom kort. Om allt går enligt planerna så kommer de hinna hit innan jag åker hem till Sverige (den 15e), och jag bör därmed kunna skicka ut dem till intresserade den 16e – så ni borde få dem lagom till helgen den 19e, hoppas jag!

Vill du ha en (av varje)?

Om du vill ha en magnet, pin/badge, eller kanske en av varje så är det bara att skicka ett mejl med din adress till mig (raderar såklart mailet så fort jag skrivit ner adressen). Säg gärna om du vill ha magnet, pin/badge, eller en av varje. I skrivande stund har jag fått in 4 adresser, så det finns 46 magneter/pins kvar. 🙂

Ha det fint!

Salgoud/Martin

Edit: Självklart kan jag också skicka utomlands om ni inte bor i Sverige – har sett att många lyssnare tankar från runt om i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *