Avsnitt 1 – Piloten

Första avsnittet av FlashBang finns nu att lyssna på! Avsnittet heter Piloten, är väldigt kort, och handlar främst om podcasten och hur den fungerar. De sista minuterna visar hur framtida avsnitt kan komma att låta.

Historien på slutet kommer från användaren keffnoll, som på tripprapporter-forumet delade med sig av när hen hade rökt Aura Sniper. Segmentet är uppläst av mig, Salgoud, och jag producerade det till svar på användaren Guinness12 som – föreslog att någon skulle starta en podcast/piratradiostation baserat på Flashback.

Manus för avsnittet är alltså baserat på vad keffnoll varit med om, men omskrivet något för att lättare läsas in som ett podsegment. Alla detaljer om vad som skedde är sanna enligt vad keffnoll skrev.

Ni kan lyssna på pilotavsnittet här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *